Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
cuineadresam-1-1024x819

WebSketch se adreseaza afacerilor sau companiilor care doresc cel puțin să aibă o prezență online dar se concetreaza în mod special si asupra  companiilor care se dezvoltă/s-au dezvoltat puternic în mediul online și au nevoie în continuare de strategia corectă  de dezvoltare online.  Aceste din urmă companii conștientizează beneficiile aduse de serviciile de web design, importanța modului în care site-ul companiei reflectă imaginea acesteia și bineințeles impactul aplicării servicilor de acest gen în dezvoltarea afacerii.

IDENTITATE VIZUALA SIWEB DESIGN:

Când vine vorba de creativitate, apelaţi cu încredere pentru că aici originalitatea e la ea acasă. Gândim interfeţe personalizate şi implementăm toate elementele ce ţin de design-ul şi aspectul site-ului, precum conceperea unor animaţii flash, a unor bannere, a galeriilor foto/video şi a tuturor elementelor web.

site-img106-e1439871640495
site-img107-e1439871618439

WEBHOSTING/GAZDUIRE WEB:

Serverele profesionale pe care le folosim, pot răspunde în acelaşi timp la mii de clienţi cu viteze performante. Timpul de uptime (activ) garantat a serverelor noastre este valorificat la 99%, iar pentru site-urile profesionale folosim tehnologia de redundanţă prin care eliminăm orice downtime.

OPTIMIZARESEO:

Optimizarea SEO prin definitie inseamna  indexarea site-ului în motoarele de căutare, astfel încât el să poată fi afişat în primele rezultate ale căutării. Acest produs vă un numar mai mare al vizitatorilor veniți de pe motoare de căutare si este o metoda sigura de a oferi afacerii dumneavoastra o pozitie fruntasa in mediul online.

site-img107-e1439871618439
site-img108-e1439871573850

MENTENANŢĂWEBSITE:

Cu totii stim ca este necesara actualizarea şi reîmprospătarea atât a conţinutului cât şi a design-ului. Vizitatorii sunt cei care apelează la website pentru că i-a devenit plăcut şi îl consideră de calitate. De aceea este necesar un progres dar si un continut nou WebSketch va pune la dispozitie astfel de servicii si ofera mentenanta website-ului dumneavoastra.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0
Connecting
Please wait...
Off...

Imi pare rau! Momentan nu sunt online. Lasati un mesaj si va raspund imediat!

Nume
* Email
* Cu ce va pot ajuta?
Hey! Salut!

Eu sunt Codrin! Ma poti intreba orice!

* Nume
* Email
* Cu ce va pot ajuta?
Sunt online!
Feedback

Suntem curiosi sa aflam ce feedback ne acordati!

Ce nota oferiti suportului nostru online?